information

Här kommer att samlas sånt som är värt att veta och svar på vanliga frågor.

Just nu är det fritt för vem som vill att skriva i forumet. Den som registrerar sig får tillgång till arkivet med tusentals äldre inlägg. Så småningom kommer inloggning att kunna ske via Google och Facebook.

En nyhet är emojis. De flesta använder dem säkert flitigt i mejl. Nu kan du göra det på Humlesurr också 🙃.

Tanken är att detta ska bli ett fritt forum som formar sig efter användarnas önskemål. Rapportera buggar och tips. Har försökt testköra så långt det går men de bästa testarna är användarna själva.

Och så var det den... Humlesurr använder cookies som alla andra.

användaravtal

Genom att besöka "humlesurr.nu" (hädanefter "vi", "oss", "vår", "humlesurr.nu", "http://www.humlesurr.nu/"), accepterar du att vara juridiskt bunden av följande villkor. Om du inte accepterar att vara juridiskt bunden av alla följande villkor, besök inte eller använd "humlesurr.nu". Vi kan komma att ändra detta när som helst och ska göra vårt yttersta för att informera dig, men det vore klokt att se över detta regelbundet själv eftersom fortsatt användning av "humlesurr.nu" efter förändringar betyder att du accepterar att vara juridiskt bunden av dessa villkor så som de är uppdaterade och / eller ändras.

Du accepterar att inte posta eller använda innehåll med grovt spåk, hatiskt, hotande, pornografiskt eller annat material som bryter mot lagarna i Sverige. Att göra detta kan leda till att du blir permanent avstängd, med anmälan till din internetleverantör om så anses nödvändigt av oss. IP-adressen för alla inlägg sparas för att stärka de här villkoren. Du samtycker till att "humlesurr.nu" har rätten att ta bort, redigera, flytta och stänga vilket ämne som helst i enlighet med sajtens regler.

Som användare godkänner du att all information som du skrivit in sparas i en databas. Informationen kommer inte att lämnas ut till någon tredje part utan ditt samtycke.

Historik

Humlesurr är en debattsida som första gången dök upp 2009. Var i samma veva som ett annat välkänt forum började läggas ner. Vi som aldrig kunnat motstå frestelsen att tycka till om något sökte efter en alternativ plattform. Därför bildades Humlesurr. Exakt hur det gick till vet knappt upphovsmannen. Projekt brukade lämnas halvfärdiga i vanliga fall. Han hade nyss varit på en webbyrå och kanske skaffat sig momentum. Att så många välkomnade det nya forumet gav också en kick. I början var det livlig aktivitet.

De senaste åren avtog aktiviteten dock. Tills allt lades ner runt 2014. Mest på skoj återuppstod Humlesurr ett tag 2017. Men åren hade gått och teknik förändras. Humlesurr som fungerat klanderfritt började få problem. Tills det en dag havererade.

Nutiden

Det du tittar på är det nya forumet. Till det yttre likt det gamla men omkodat. En prototyp men fler funtioner tillkommer.

Fortsättning följer

Denna sida uppdateras då och då. Hör gärna av dig med frågor och synpunkter.