« tillbaka till Vardagligt
 

tid 07 december 2019. kl. 4:02 #1

Funderat

Humlesurr kommer att läggas ner. Om inte någon annan vill ta över. Har inte motivationen att driva det. Domänen kommer jag behålla ett tag men kan skänka sidan till den som vill. Enklast är att ha ett konto på Binero. Skicka ett meddelande om intresse finns. Ca tre månaders betänketid.

tid 08 december 2019. kl. 8:36 #2

Femtioårskris

Inte direkt men börjar inse att livet inte är oändligt. Det finns mycket att ha åsikter om. Många saker att säga och göra. Till slut måste man prioritera. Bestämma vad som är viktigt och skrota allt det andra. Vilket kan vara svårt för det kliar i fingrarna. Programmering kommer jag att lägga ner och minska min aktivitet på internet. Tar för mycket tid från annat som jag vill utforska. Finns andra med betydligt större talang inom detta område. Inget jag kan tillföra som inte gjorts redan. Åsikter har jag nog också haft en del. Allt som allt flera tusen stycken. Blivit mycket skriverier genom åren. Inte förändrade det någonting. Enda trösten är att man förhoppningsvis blev bättre på att stava. Programmeringen har gett mig en viss syn på problemlösning som kan vara värdefullt i andra delar av livet. Sällan något är helt meningslöst. Men vill som sagt välja andra vägar nu.

tid 14 december 2019. kl. 11:53 #3

Känns overkill detta

Kanske fixar en gratis blogg där man kan skriva och kommentera lite. Ingenting raderas. Sätter ihop en CSV av allt som skrivits, fri att laddas ner. Kan användas för att starta ett eget forum eller läsas som den är. Inte säkert någon är intresserad men finns åtminstone.

Sättet som internet utvecklas har börjat få mig att ifrågasätta alltsammans. Inte kul längre. Vi har gått från skapare till konsumenter. Google har börjar gå allt hårdare fram med censur. Appar gör att vi inte längre surfar runt bland hemsidor. Folk sitter mest på Facebook och vill ha likes. Dags att dumpa internet eller åtminstone dra ner på det så mycket det går. Fanns ett liv innan som jag saknar, när inte hela världen var en del av ens vardagsrum och man kunde tillåta sig att vara i sin bubbla. Själv försöker jag hitta tillbaka till sådan jag gjorde innan. Tecknade mycket. Har en talang som jag tyvärr aldrig utvecklat. Men det är inte försent. Man kan alltid försöka. I värsta fall sitter man fortfarande här om några år och slösar bort sin tid.

tid 22 december 2019. kl. 9:37 #4

Ja ja

Det är ju som det är. Tidens förändring rår ingen på. Vill du ta en öl nån gång så hör av dig.
info at humlesurr.nu

Mugge69

tid 14 december 2019. kl. 10:30 #5

Nyfiken

Vilka andra vägar? Vad är det nya du kommer lägga kraft på om du lägger ned detta ?

Jag vill åtminstone inte ta över. Tyvärr varken kunskap eller tid. Får hoppas både du, jag och andra hittar nya platser på nätet där vi ibland kan roa oss när lusten att uttrycka nån tanke tränger på.